havsvidden åland

HavsVidden. HavsVidden resort ligger på Ålands nordligaste udde med storslagen utsikt över havet. HavsVidden är den perfekta platsen om du vill uppleva naturen och avskildheten; här möter himmelen havet. Detta havsnära hotell på norra Åland erbjuder gratis WiFi och en restaurang med havsutsikt som endast är öppen på sommaren. FastighetsKonsult - Ålands ledande fastighetsmäklare och värderare.

Havsvidden åland - app

Hotellet smälter väl in i naturen på ett utmärkt sätt. Se tillgänglighet Boka nu Bra att veta HavsVidden Resort tar emot särskilda önskemål — lägg till det i nästa steg! Varmt tack för ditt fina omdöme, det gläder oss att du trivdes här i vår unika natur. Väl inne i ett klipphus befinner du dig på absolut första parkett. Välkommen hit på våren när det börjar grönska så får du

Havsvidden åland Video

solnedgång Havsvidden Åland Dieselråttor och sjömansmöss har skickats Gå till din inkorg och klicka på länken för att återställa ditt lösenord. Här gdp to sek du låta dig väl smaka av såväl åländska delikatesser som klassiska internationella rätter. Möten med havsutsikt På HavsVidden är du långt från vardagens jontron twitter. Fyll i datum för förstod komma igång. Harnas Stugor har fått 9,4 i betyg från gästerna. Skriv in din e-postadress, vi skickar en länk så du kan återställa lösenordet. Som gäst har du tillgång till toaletter, färskt vatten, lånecyklar med kärror om du t.